JOGI NYILATKOZAT

 

1. Általános tájékoztatás

www.aszeretetutja.hu weboldalt a LAURUS Fejlesztő Intézet Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

Szolgáltató adatai:
Székhely: 2314 Halásztelek, Bánki Donát u. 6/a.
Képviselő: dr. Gulácsi Bernadett ügyvezető igazgató
Cégjegyzékszám: 01-09-960852
Adószám: 23338461-2-13

IRM regisztrációs szám: 001655/1 

 

2. Szerzői jogvédelem

A LAURUS Fejlesztő Intézet Kft. a jelen weboldal tulajdonosa. A weboldal tartalma (cikkek, tesztek, képek, a cikkek illusztrációi, szakértői tanácsok stb.) teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos minden jogot fenntart, különösen a mű integritásához való jogot, amely tiltja a szerzői jogvédelem alatt álló mű megmásítását, kiterjedve a mű másolására, átszerkesztésére, adaptációjára, fordítására, vagy bármely más jellegű felhasználására. A weboldalon közzétett tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges. 

 

3. Felelősségvállalás

A weboldalon feltűntetett tartalom és javaslatok információs célt szolgál és minden esetben a LAURUS Fejlesztő Intézet saját véleményét tükrözik, nem minősülnek hivatalos tanácsadásnak, a weboldal fenntartója ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Bármilyen döntéshozás vagy lépés megtétele előtt az ügyfeleknek azt tanácsoljuk, és egyúttal figyelmeztetjük őket, hogy kérjenek pontos tanácsadást a LAURUS Fejlesztő Intézettől. Mindazonáltal megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy az oldalon található információk pontosságát biztosítjuk, de azok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért, valamint felhasználásukból származó eredményekért további felelősséget nem vállalunk. A LAURUS Fejlesztő Intézet képviselői, munkatársai és alkalmazottai ezért semmilyen esetben sem vonhatók felelősségre bárki által az ezen az oldalon található információk nyomán hozott döntései alapján megtett lépésekből származó speciális vagy hasonló károk miatt.
A Szolgáltató nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A Szolgáltató nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

 

4. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban foglalt – jogi lépéseket.

A szeretet útja / Jogi nyilatkozat

A szeretet útja

EGYSÉGBEN ÖNMAGADDAL
INSPIRÁCIÓ       ÖNISMERET      FEJLŐDÉS       TUDATOSSÁG       TISZTULÁS        SZERETET       BÉKE       EGYSÉG

Minden jog fenntartva © 2015. LAURUS Fejlesztő Intézet Kft.

 + 36 30 860 4004 | bernadett@aszeretetutja.hu

Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now