INSPIRÁCIÓ       ÖNISMERET      FEJLŐDÉS       TUDATOSSÁG       TISZTULÁS        SZERETET       BÉKE       EGYSÉG

A szeretet útja / Bemutatkozom

BEMUTATKOZOM

dr. Gulácsi Bernadett

A LAURUS Fejlesztő Intézet vezetője vagyok, végzettségem okleveles közgazdász, jogász, mediátor, coach és szupervizor. Tagja vagyok a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének.

Egészen fiatal korom óta az emberek érdekeltek és nekik szerettem volna segíteni, vonzott a filozófia és a világ működésének megismerése. Rendszerszemléletem és maximalizmusom arra sarkallt, hogy párhuzamosan elvégezzem a Budapesti Corvinus Egyetem közgazdász és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogász szakát. Diplomáim megszerzése után gazdasági területen dolgoztam egy magyar majd egy nemzetközi cégcsoportnál pénzügyi vezetőként, miközben tanítottam a Budapesti Kommunikációs Főiskola OKJ-s képzésein. 

 

A munkám mellett folyamatosan képeztem magam posztgraduális kurzusokon, először a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán mediátor diplomát szereztem, majd a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Tanszékén szupervizorként végeztem, továbbá a londoni Coaching Academy coach képzésén is részt vettem.

Jelenleg a LAURUS Fejlesztő Intézetet keretén belül egyéni és csoportos önismereti folyamatokat vezetek, valamint szupervíziót, coachingot és céges tréningeket tartok kollegáimmal. Óraadó tanárként dolgozom a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán mediátor képzésen, valamint vendégelőadóként tartok előadásokat több felsőoktatási intézményben. Mindemellett felnőttoktatási szakértőként dolgozom és vizsgaelnöki teendőket látok el. Társtulajdonosa vagyok a Media Coaching vállalkozásnak, amelyben médiaszereplőknek, előadóművészeknek és sportolóknak nyújtunk kommunikációs és médiatechnikai tanácsadást.  
 
Tagja vagyok több mediációs és coach szervezetnek, valamint társalapítója vagyok az Üzleti Gondolkodók Klubjának. Szabadidőmben írok, előadásokat tartok, valamint keleti filozófiával és gyógyítással foglalkozom. Barátaimmal létrehoztuk a Manna Dala szervezetet, amelynek keretében belül a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtésén dolgozunk energetikai módszerekkel. A KapCsoda Alapítvány követeként támogatom ennek a csodás szervezetnek a munkáját, akik játékterápiás módszerekkel fejlesztik az autista gyerkőcöket és segítik családjaikat.
 
Megtisztelőnek érzem, ha másokat támogathatok abban, hogy magánéleti vagy szakmai elakadásiakban előbbre jussanak, megtalálják a belső középpontjukat és onnan ragyogva éljenek felszabadultan, boldogan, harmóniában, szeretetben önmagukkal és környezetükkel. 

 

Képzéseink leírását megtalálod megújult honlapunkon. Kérlek látogass el a

Coaching & Love Academy oldalára.

www.coachingandlove.hu

CaL_logo.png

FÉNYKÉPALBUM

Énidő.hu videofelvétel

Énidő.hu videofelvétel

Ördög Nórival és Törköly Erikával beszélgettünk A harmónia megteremtéséről az Enido.hu-n

A szerelem hullámhosszán előadás

A szerelem hullámhosszán előadás

A szerelem hullámhosszán című rendezvényünkön a Magnet Házban adtam elő a párkapcsolatok energetikájáról érzelmi és szellemi szinten.

Coach Kepzes dr. Gulácsi Bernadett

Coach Kepzes dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

A szerelem hullámhosszán című előadás közben Szlovákiában

dr. Gulácsi Bernadett ÜGK

dr. Gulácsi Bernadett ÜGK

Konferenciánkon a Kogart Házban

Coach Kepzes dr. Gulácsi Bernadett

Coach Kepzes dr. Gulácsi Bernadett

Gulácsi Bernadett Manna Dala csapata

Gulácsi Bernadett Manna Dala csapata

A szerelem hullámhosszán című előadásunk után Szlovákiában

Gulácsi Bernadett ÜGK

Gulácsi Bernadett ÜGK

ÜGK Konferenciánkon Síklaki Istvánnal egy jól sikerült rendezvény után

dr. Gulácsi Bernadett: Az energiamező

dr. Gulácsi Bernadett: Az energiamező

A szerelem hullámhosszán című előadáson Szlovákiában

Gulácsi Bernadett Üzleti Gondolkódók

Gulácsi Bernadett Üzleti Gondolkódók

A Kogart Házban Siklaki Istvánnal az Üzleti Gondolkodók Klubjának rendezvényén

Minden jog fenntartva © 2015. LAURUS Fejlesztő Intézet Kft.

 + 36 30 860 4004 | bernadett@aszeretetutja.hu

Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now